Kezdőlap
Kovács Márk
dcsddeaelkanipktgtiuvgvv https://www.youtube.com/watch?v=stqYkgE6q2w ermetortenethez kell kis nyil az ado utan is. ermetortenetnel silvernek a veget a goldpartot esetleg berakni. meg a gold ermet adok neki usernel az sem. ermetortenetnel osszeset mutasson per ember. gem +38%, ulf +3%, melee off +25%, ulf +5%, ulf 3%, melee def + 40%, melee off +40%, troop def + 7,3%, troop off +1,9%, troop def +7,5%, warrior off +2%,
Sztorik
A felhasználó tollából.
Kovács Márk
1 hónapja
Emberek
Hollandiában tesztelik az Elon Musk amerikai feltaláló és vállalkozó által elképzelt futurisztikus közlekedési rendszert, a csőpostaszerűen működő hyperloopot. A Hardt Global Mobility nevű startup cég a BAM építési vállalattal együttműködve építette meg azt a 30 méter h..
10
Kovács Márk
1 hónapja
Házak, helyek
Gyönyörű környezetben, ráadásul egy igazán különleges házban él a hattagú Hjertefolger család, akik 3 éve az északi sarkkörön elterülő Sandhornoya szigetén kezdtek új életet. A norvég család lenyűgöző házát egy háromszögek hálózatából álló geodéziai kupola veszi körül, ..
11
Kovács Márk
1 hónapja
Gazdaság, pénz
A Bitcoin több különböző titkosító technológiára épül. Ezek közül az első a nyilvános kulcsú titkosítás. Minden bitcoin a tulajdonosa nyilvános ECDSA-kulcsához kapcsolódik. Amikor valamennyi bitcoint küldesz valakinek, egy üzenet..
6
 
Weboldalunkon cookie-kat használunk. Bővebben
Storygo.net 2019