Story Go 2017 Május 06.
Sztori:   A storygo bemutatása

Üdvözlünk a Storygon!

A Storygo egy blog-közösségi oldal, ahol sztorijaidat részletesen el tudod mesélni ehhez hasonló bejegyzésekben. Az oldal felépítése egyszerű: Vannak felhasználók és sztorik. A sztorikat a felhasználók hozzák létre, nem a storygo.net.
A sztorik lehetnek beszámolók, leírások, bemutatók, hírek, irodalmi alkotások, E-könyvek, és bármilyen tartalmasabb szöveg.

Célunk, hogy az írni vágyó embereknek legyen egy hely, ahol megoszthatják gondolataikat, alkotásaikat, az olvasó felhasználók pedig szórakozást és segítségnyújtást találjanak.

A sztorikhoz lehet fényképet, videót, hashtaget, és minél részletesebb leírást adni.

A sztorikat érmékkel lehet értékelni. Minden sztorira adható 1 érme ingyen, hasonlóan a like-hoz. A további érmék már levonódnak a felhasználótól, aki adta, és megkapja a sztori írója.
Minél jobb sztorit írsz, annál több érmét gyűjthetsz. Továbbfejlesztési tervként az érmék pénzt érhetnek, így lehetőség lesz támogatni az írókat érmék adásával, és pénzt keresni jó sztorik írásával.

Lehet privát sztorit is létrehozni, ekkor a tartalom csak azoknak látszik, akik kifizetik az előre meghatározott számú érmét. A sztorik egymáshoz kapcsolódnak, így minden sztori alatt hasonló témájú, vagy ugyanattól az írótól származó sztorik jelennek meg.

258
1
További hasonló sztorik