Üdvözöl a storygo!
Te létre tudsz hozni goldcoint? Mi kell hozzá?
Tölts fel minél több sztorit, oszd meg a facebookon, hogy az ismerőseid tudjanak adni rájuk silvercoinokat. Ha ezekből összegyűlik 1000, át tudod váltani goldcoinra, amit már pénzre tudsz váltani, vagy támogathatsz vele másokat.
Az általad létrehozott goldcoinnál mindíg megmarad a neved.
T Rick
2 hónapja
Ez a téma alapvető fontosságú minden mászónak, ezért több részben szentelek neki időt. Azt már mindenki tapasztalhatta, hogy mászás során az ujjai és az alkarja fárad el a leghamarabb. Ezzel nem mondtam semmi extrát, de az hogy a fáradság minél később és minél nagyobb i..
15
Story Go
3 hónapja
A storygo-n a felhasználók tartalmas bejegyzéseket, sztorikat hozhatnak létre. Ezeket a sztorikat a felhasználók érmékkel értékelik, ezek a Storycoin-ok. Minden felhasználó egyszer adhat 1 ingyen érmét minden sztorira. Ekkor 'születik meg' az érme, és kerü..
26
T Rick
5 hónapja
Korai karrier McGregor első profi MMA mérkőzését 19 évesen, 2008. március 8-án a Cage of Truth 2 keretein belül vívta, ellenfele Gary Morris volt, akit a második menetben TKO-val legyőzött. 2011-es kezdettel 14 meccs..
53
Kis Anita
8 hónapja
Hyperloop Hollandiában tesztelik az Elon Musk ..
50
Baranyi Roland
8 hónapja
Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb tudományos szenzációja volt, amikor a LIGO Tudományos Együttműködés (LSC) nevű ezer fős nemzetközi kutatócsoport tavaly februárban bejelentette, hogy felfedezték a gravitációs hullámokat – éppen száz évvel azután, hogy Ei..
50
Story Go
8 hónapja
A storygon érmékkel lehet értékelni a sztorikat, olvasás után. A privát tartalom fordítva működik: a tartalom, és a további képek, videók megtekintéséhez előbb ki kell fizetni, a feltöltő által előre meghatározott számú érmét, és a tartalom csak ezután jelenik meg. #privát #sztori
53
Kis Anita
9 hónapja
Hetek óta áll a bál a Facebook körül, és bár a botrány minket közvetlenül nem érint (ezért a magyar média is éppen csak érintőlegesen foglalkozik vele), az egész jelenség, és főleg a háttere meg következményei számunkra is nagyon fontosak. Vegyük is át gyorsan, mi vál..
55
Baranyi Roland
9 hónapja
A Bitcoin több különböző titkosító technológiára épül. Ezek közül az első a nyilvános kulcsú titkosítás. Minden bitcoin a tulajdonosa nyilvános ECDSA-kulcsához kapcsolódik. Amikor valamennyi bitcoint küldesz valakinek, egy üzenetet (tranzakciót) hozol létre,..
62
Kovács Márk
9 hónapja
Gyönyörű környezetben, ráadásul egy igazán különleges házban él a hattagú Hjertefølger család, akik 3 éve az északi sarkkörön elterülő Sandhornøya szigetén kezdtek új életet. A norvég család lenyűgöző házát egy háromszögek hálózatából álló geodéziai kupola veszi körül, amely megv..
47
Kovács Márk
9 hónapja
Már több mint 20 éve él egy 40 méter magas sziklaoszlop tetején egy szerzetes Grúziában. Maxime Kavtaradze az Imereti tartományban magasodó Katskhi-sziklán él, amely nagyjából 11 kilométerre található Csiatura bányavárosától.&..
45
Story Go
9 hónapja
Üdvözlünk a Storygon! A Storygo egy blog-közösségi oldal, ahol sztorijaidat részletesen el tudod mesélni ehhez hasonló bejegyzésekben. Az oldal felépítése egyszerű: Vannak felhasználók és sztorik. A sztorikat a felhasználók hozzák létre, nem a storygo.net. A sztorik lehetnek besz..
241