Üdvözöl a storygo, a maradandó alkotások portálja.
Sztorik
Kihívások
Érmék
Szabó Máté
18 napja
A Facebook renoméjának már a 2016-os amerikai elnökválasztás állítólagos orosz befolyásolásában játszott szerepe, vagyis az oldalon elszaporodó álhírek és orosz finanszírozású politikai hirdetések körüli felhajtás se tett jót. De ennél is jobban megtépázta a cég hírnevét a március közepén ki..
11
Szabó Máté
19 napja
A sztori, könyv szövege..
0
Kiss Anita
19 napja
Röviden: nem lett. Hosszabban: a Facebook népszerűsége nem csökkent, hanem növekedett. És ezt nem az oldal tulajdonosai állítják, hanem az olyan neves befektetési bankok, mint a Goldman Sachs és a Deutsche Bank.  A Cambridge Analytica botrány a Facebook történetének legsúlyosa..
10
Kovács Márk
3 hónapja
Nemrég még a modern élet egyik mintapéldájaként tartották számon a kambodzsai White Building (Fehér Épület) néven ismert épületkomplexumot, mára azonban inkább kétes alakok; lecsúszott munkásemberek, önmegvalósító művészek, dílerek, prostituáltak és nincstelenek élnek a..
21
Péter Benedek
6 hónapja
Ez a téma alapvető fontosságú minden mászónak, ezért több részben szentelek neki időt. Azt már mindenki tapasztalhatta, hogy mászás során az ujjai és az alkarja fárad el a leghamarabb. Ezzel nem mondtam semmi extrát, de az hogy a fáradság minél később és minél nagyobb i..
38
Story Go
7 hónapja
A storygo-n a felhasználók tartalmas bejegyzéseket, sztorikat hozhatnak létre. Ezeket a sztorikat a felhasználók érmékkel értékelik, ezek a silvercoin és a goldcoin-ok. Minden felhasználó egyszer adhat 1 ingyen silvercoint minden sztorira. Ekkor 'születik ..
45
Péter Benedek
9 hónapja
Korai karrier McGregor első profi MMA mérkőzését 19 évesen, 2008. március 8-án a Cage of Truth 2 keretein belül vívta, ellenfele Gary Morris volt, akit a második menetben TKO-val legyőzött. 2011-es kezdettel 14 meccs..
70
Kovács Márk
1 éve
Hyperloop Hollandiában tesztelik az Elon Musk ..
68
Az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb tudományos szenzációja volt, amikor a LIGO Tudományos Együttműködés (LSC) nevű ezer fős nemzetközi kutatócsoport tavaly februárban bejelentette, hogy felfedezték a gravitációs hullámokat – éppen száz évvel azután, hogy Ei..
66
Story Go
1 éve
A storygon érmékkel lehet értékelni a sztorikat, olvasás után. A privát tartalom fordítva működik: a tartalom, és a további képek, videók megtekintéséhez előbb ki kell fizetni, a feltöltő által előre meghatározott számú érmét, és a tartalom csak ezután jelenik meg. #privát #sztori
66
Kovács Márk
1 éve
Hetek óta áll a bál a Facebook körül, és bár a botrány minket közvetlenül nem érint (ezért a magyar média is éppen csak érintőlegesen foglalkozik vele), az egész jelenség, és főleg a háttere meg következményei számunkra is nagyon fontosak. Vegyük is át gyorsan, mi vál..
68
A Bitcoin több különböző titkosító technológiára épül. Ezek közül az első a nyilvános kulcsú titkosítás. Minden bitcoin a tulajdonosa nyilvános ECDSA-kulcsához kapcsolódik. Amikor valamennyi bitcoint küldesz valakinek, egy üzenetet (tranzakciót) hozol létre,..
79
Kiss Anita
1 éve
Gyönyörű környezetben, ráadásul egy igazán különleges házban él a hattagú Hjertefølger család, akik 3 éve az északi sarkkörön elterülő Sandhornøya szigetén kezdtek új életet. A norvég család lenyűgöző házát egy háromszögek hálózatából álló geodéziai kupola veszi körül, amely megv..
62
Kiss Anita
1 éve
Már több mint 20 éve él egy 40 méter magas sziklaoszlop tetején egy szerzetes Grúziában. Maxime Kavtaradze az Imereti tartományban magasodó Katskhi-sziklán él, amely nagyjából 11 kilométerre található Csiatura bányavárosától.&..
64
Story Go
1 éve
Üdvözlünk a Storygon! A Storygo egy blog-közösségi oldal, ahol sztorijaidat részletesen el tudod mesélni ehhez hasonló bejegyzésekben. Az oldal felépítése egyszerű: Vannak felhasználók és sztorik. A sztorikat a felhasználók hozzák létre, nem a storygo.net. A sztorik lehetnek besz..
259